Exxtreme libido kapszula nőknek, 2 db

A női orgazmusért és a vágy fenntartásáért fontos és érdemes is harcolni! Erre fejlesztették ki Angliában az  Exxtreme libido+ kapszulát. Hatékony összetevőket – teljes értékű növényi kivonatokat és vitaminokat – tartalmaz, ami a nők számára igazi vágykeltőszer. A vitalitás javításához, a kimerültség csökkentéséhez, a szexuális élet felpezsdítéséhez használható. Serkentő hatású, de mint étrendkiegészítő, nem helyettesítik az egészséges életmódot és a változatos étrendet.
Adagolás: Naponta egyszer, rágás nélkül nyelje le egy kapszulát bő folyadékkal. A kívánt hatás két órával a bevétel után már érezhető. Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni! Nem szabad alkohollal vagy koffeinnel keverni. Megrendelhető azonnal webáruházunkból, vagy személyesen is átvehető budapesti üzletünkben. (Intim Center szexüzlet, Budapest, Károly krt. 14.)
Hatóanyag tartalom a napi adagban, 1 db (0, 58 g) kapszulában: kardamon 300 mg, zab 100 mg, guarana 30 mg, muira puama 10 mg, B3 vitamin (niacin) 5 mg , B9 vitamin (folsav) 0, 05 mg.

Termék címkék: , , , , , , ,