Szolgálatásaink

Milyen szolgáltatásokat nyújthatna a Titkárnők.com? Decemberig kiderül!
Titkárnők.com – Béreljen titkárnőt, asszisztenst, ügyintézőt, akik minden kívánságát teljesítik!
Nem győzi egyedül az adminisztrációt? Nem kíván munkavállalót alkalmazni? Vagy csak egy nagyobb projekt lebonyolításához szeretne alkalmi jelleggel munkaerőt foglalkoztatni? Magánügyeiben kordinációra van szüksége? Esetleg egy héten csak pár napra van szüksége titkárnőre, asszisztensre? Meg szeretné spórolni egy iroda fenntartási költségeit? Vagy most induló vállalkozása segítségre szorul? Kiküldetésre csinos és diszkrét kollegát akar magával vinni?
Titkárnők.com – Az Ön előnyei: Nincsenek munkaadói kötelezettségei, járulékok, juttatások, csak megbízási díjat fizet. Nincs betanítási idő és költség, nincs táppénz, és nem megyünk szabadságra. Nincsenek üzemeltetési és fenntartási költségek, csak az elvégzett munkáért fizet! Széleskörű asszisztensi, titkárnői, ügyintézői szolgáltatást nyújtunk.
Saját irodánkban, a saját eszközeinkkel dolgozunk az Ön javára. Ön lehet bárhol, emailen, skypon, sms-ben, telefonon bármikor elérhetőek vagyunk. Munkáinkat gyorsan, határidőre, precízen, magas színvonalon végezzük.
Több éves tapasztalattal rendelkezünk vállalkozásindítás, adminisztráció, pénzügyi és gazdasági ügyintézés, asszisztencia területén. Várjuk azon menedzserek, vállalkozók, üzletemberek, kis és középvállalkozások, intézmények, szervezetek, alapítványok, ügyfelek jelentkezését, akiknek szüksége van segítségre az adminisztráció ellátásához. Akik ügyeiket rugalmasan és költség hatékonyan szeretnék kezelni. Számukra mi vagyunk az ideális megoldás.
Titkárnők.com – Ha elege van a bürokráciából, emancipációból!

Vélemény, hozzászólás?