Baukó Évát Havas Henrik meg akarta izélni, majd kirúgta

A Villa Törtető Nője három hétig dolgozott Havas Henrik asszisztenseként, ez idő alatt állítása szerint Havas Henrik többször is megkérte, legyen a barátnője. Állítólag félreérthetetlen sms-eket, és szóbeli felkéréseket kapott a médiaszemélyiségtől.
A Villa Törtető Nője nagyon celeb akart már lenni, ezért ment el Havas Henrikhez dolgozni. Ezt az RTL Klub Fókusz című műsor kamerája előtt mondta el először, de akkor még nem nevezte nevén a médiaszemélyiséget, akinél dolgozott. A luxusbörtönben VV Éva bővebben is kifejtette, mi is történt vele, miért nem lett még eddig celeb.
A Villa Törtető Nője azt állítja, Havas Henrik zaklatta őt, amikor együtt dolgoztak, majd kirúgta őt. “Három hétig dolgoztam az asszisztenseként, ez idő alatt több ajánlatot is tett nekem. Ebédelni, vacsorázni hívott, félreértethetetlen SMS-eket küldött, egyértelmű volt, mit akar” – mondta VV Éva a Való VIlág kamerái előtt. “Jól végeztem a munkámat, nagyon-nagyon, nagyon jól! De ő mindennap feltette nekem a kérdést – még diktafonnal is fel akartam venni –, azt akarta, hogy a szeretője legyek. Előtte kirúgta a régi titkárnőjét, aki rosszabbul nézett ki, mint én, de hozzáteszem, hogy én jobban is értettem az egészhez, a számítógéphez, meg jobb volt a helyesírásom, meg minden” – folytatta.
Törtető Éva szerint Talmácsi sokat “utazgatik”. A Story magazin megkérdezte az épp Tunéziában nyaraló Havas Henriket, aki azt nyilatkozta, “baromság” az egész. A magazin információja szerint Törtető Éva nem tudta helyesen leírni, hogy “New York” – úgy tűnik, a Google nem barátja. Hogy Törtető Éva mennyire lehetett alkalmas a könyvek megjelentetésével is foglalkozó médiaszemélyiség asszisztensének pozíciójára, azt maga Havas Henrik tudja. VV Éva szó szerint azt mondta, exbarátja, Talmácsi Gábor sokat “utazgatik”. Havas Henrik nem volt hajlandó nyilatkozni, de közzétett egy videót.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?