Miért gyakori a titkárnő-főnök kapcsolat?

Válaszok az internetről:
– Mert a nő szemében a főnök “Valaki”. Szívesebben szopnak le egy Valakit, mint egy Senkit.
– Mert az alfahím uralni próbálja a vacak kis territóriumát, megszerezve minden nőstényt. De el sem tudjátok képzelni micsoda lelki kárpótlás, amikor a főnök helyett (akivel az egyik alkalmazottnak mindennap konfliktusa van) a titkárnő erre (a korábban említett) alkalmazottra bukik, a főnök pedig hiába próbálkozik mindennel a csajnál. (tudom hogy off, csak nagyon előjött a proletár énem)
– A főnök akar pár kellemes órát, a titkárnő meg több fizetést vagy magasabb beosztást, ami nem is kerül nagy erőfeszitésébe a főnöknek főleg ha nem az ő cégéröl, pénzéröl van szó.
– A titkárnő egyértelműen a jobb fizetésért csinálja. A főnök pedig elcsábul és persze, hogy fizet a titkárnőjének, mivel az készségesen lefekszik vele. A férfiak nagyon befolyásolhatóak, ha ilyet igérnek nekik, hogy lefekszenek velük.
– Ne a pornókból tanulj és ez olyan hogy miért lesz gyakran egy fiu lány barátságból párkapcsolat vagy még a barátság megtörése is egy idő után azért mert különböző nemek és megismerik egymásdt igy nagyesélyel megfoghatja az egyiket valami a másikban.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?