Szexelő titkárnők!

Szexelő titkárnők! Weboldal www.Titkarnok.com – Lányok akik a személyi asszisztensi, titkárnői, üzletvezetői, menedzser asszisztensi, adminisztrátori munka mellett szívesen szexelnek a főnökükkel!

Weboldal – Teljes nyitás június 1. – Az irodába belépés itt
Könyv      – Több mint titkárnő,  DVD melléklettel, megjelenés szeptember 1.
Tartalom – Eddig több mint 230 igaz történet, hirdetésre jelentkező titkárnőről, üzletvezetőről, vagy személyi asszisztensről, akik a szexben is benne voltak. Eddig több mint 120 casting képgaléria, akik megengedték, hogy fényképezzük őket. Eddig több mint 100 vetkőző lány, akik akik térítés ellenében egy sztriptíztől sem riadtak vissza, és megmutatták bájaikat! Mert manapság minden eladó…
Forrás: Mi is hirdettünk és hirdetünk. Meglepetésünkre hihetetlen mennyiségű válasz érkezett. Jelenkezett lovászlánytól, jogász doktornőig, 18-tól 51 évesig sokféle nő. A polgári jogban jártas ügyvédnő a fotózásba is belement. Ezen kívül több mint fél éve minden álláshirdető oldalon megjelent hirdetőnek írtunk, aki kétértelmű, vagy korrektül egyértelmű hirdetést adott fel, hogy küldjék el nekünk a jelentkezőket, írják meg a sztorikat.
A Titkárnők.com oldalon a lányoknak tényleg sokat lehet keresni? Igen, jó szpozorunk van. írj az emailcímünkre és a részleteket megtudod.

Szexelő titkárnők ingyenes tartalom már elérhető: szex, erotika, bulvár, politika erotikus témákban. Email: szextitkarno@gmail.com

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?